Kan je uw vraag hieronder niet vinden?


Bezorg mij gerust uw vragen via het online contactformulier.

Ook mailen, SMS of Whatsapp is mogelijk.

Veel gestelde vragen . . . .

Waarom kiezen voor Little Me Fotografie.

Dat is een goede vraag; omdat je bij mij een goede service krijgt, mooie foto's (Award Winning Photographer) dat genomen worden in een gezellige fotostudio. Bovendien heb je ook nog de mogelijkheid om na de fotoshoot ook kwaliteitsvolle fotoproducten te bestellen (extra album, 3-luikje, uitvergroting)

Waar is de fotostudio gelegen?

De fotostudio van Little Me Fotografie is gelegen in 9472 Iddergem / Denderleeuw (Oost-Vlaanderen).

Waarin verschillen de producten van Little Me Fotografie met de gewone reguliere (goedkopere) online webshops van fotoproducten?

Ik werk samen met een internationale leverancier dat producten levert van uitstekende kwaliteit. Deze leverancier levert enkele producten aan beroepsfotografen.

Mag ik zelf kleedjes en/of haarbandjes meebrengen?

Uiteraard is het toegestaan om zelf kleedjes mee te brengen alsook accessoires. Het is wel belangrijk dat de kleedjes bestaan uit zachte neutrale kleuren en zonder hevige prints.

Mag ik tijdens de fotoshoot zelf foto's nemen en/of filmen?

Het is NIET toegestaan om in de fotostudio zelf foto's te nemen en/of te filmen met een smartphone of met een ander toestel.

Kan ik alleen digitale bestanden kopen?

Alle ouders willen graag iets tastbaars na hun Fotoshoot. Daarom krijg je standaard bij elke fotoshoot steeds een kwalitatief Fotoalbum. Afhankelijk van welke fotoshoot je kiest ontvang je ook X aantal digitale bestanden.

Hoe worden digitale bestanden uitgewisseld?

De gekozen digitale bestanden kan je downloaden via de online privé galerij.

Wat is het verschil tussen een digitaal bestand (zonder logo) en een mediabestand (met logo)?

Een digitaal bestand zonder logo is een bestand in hoge resolutie dat je kan gebruiken om te printen. Deze bestanden mag je NIET online delen (auteursrechten). De mediabestanden met logo zijn alleen geschikt om digitaal weer te geven en mag je delen op uw persoonlijke sociale media. Geen enkele bestanden mogen nabewerkt en/of bijgesneden worden.

Hoe kan ik de bewerkte foto's bekijken?

Na de Fotoshoot ontvang je binnen X aantal weken (ik tracht dit altijd zo snel mogelijk te doen) een link naar jullie online privé galerij met jullie eigen persoonlijke inloggegevens. Deze galerij blijft 4 weken online staan zodat jullie voldoende de tijd hebben om jullie keuze te maken. Gelieve er rekening mee te houden dat het bewerken van Newborn Foto's heel intensief en tijdrovend is. Dus, heb ik als fotografe de nodige tijd nodig om jullie een mooie galerij te bezorgen.

Kan ik een digitaal voorbeeld bekijken van mijn album alvorens dit in bestelling gaat?

Ja, je kan een digitaal voorbeeld bekijken van jullie album alvorens dit in bestelling gaat. Wijzigingen aanbrengen is dus mogelijk. Het digitaal voorbeeld kan je bekijken door een link dat je van mij ontvangt per mail.

Wanneer een Newborn Shoot?

Bij voorkeur binnen de 7 - 10 dagen na de geboorte. Tijdens deze periode slaapt uw baby veel en diep en neemt makkelijk houdingen aan die mooi zijn om te fotograferen. Vanaf 2 weken wordt de slaap ondieper en wordt het moeilijker om de baby te positioneren.
Bij baby's die veel te vroeg geboren worden, bespreken we deze termijn onderling.

Wanneer een Newborn Shoot reserveren?

Een newborn fotoshoot reserveer je met voorkeur vanaf de 3de maand van uw zwangerschap.. Dan zijn jullie in ieder geval verzekerd van een plaatsje in mijn studio. Ik houd dan rond de uitgerekende datum plaats vrij in mijn agenda voor jullie kleine wonder. Na de geboorte van de baby plannen we in overleg een moment voor de fotoshoot. Deze vind bij voorkeur plaats tussen 7 en 10 dagen na de geboorte van jullie kindje.

BELANGRIJK; Wanneer de baby er is neemt u als klant zo snel mogelijk contact met me op (binnen de 48u na de geboorte !! ) en wordt de definitieve afspraak gemaakt. Hou er rekening mee dat Newborn Shoots altijd in de ochtend vanaf 9u30 - 10u ingepland worden & van maandag tot en met vrijdag.

Wanneer is de reservatie van mijn Fotoshoot definitief?

De reservatie van uw Fotoshoot is definitief na ontvangst van de betaling.
Dit kan een voorschotbedrag zijn of de volledige som (afhankelijk van hoelang op voorhand de fotoshoot werd geboekt). Pas na ontvangst van de betaling reserveer ik voor jullie een plaatsje in mijn agenda.

Worden er foto's genomen zonder pamper?

Er worden geen foto's genomen zonder pamper. Deze zal steeds bedekt zijn door gebruik te maken van een wrap en/of het dragen van een outfit.

Is het mogelijk dat mama en papa samen op de foto gaan met hun Newborn?

Dit is mogelijk. Dit dien je bij reservatie te melden.

Kan ik mijn Newborn Fotoshoot reserveren in de namiddag en tijdens het weekend?

Neen, ik plan alleen Newborn Fotoshoots van maandag tot en met vrijdag. Ik start rond 9u30 - 10u.

Kunnen wij voor de geboorte van onze baby al een datum vastleggen voor de Newborn Fotoshoot?

Neen, van zodra jullie baby is geboren contacteer je mij zo snel mogelijk (dezelfde dag of ten laatste de dag na de geboorte !!! ). Dan spreken we een datum af voor jullie persoonlijke Newborn Fotoshoot. Gaat jullie baby'tje overtijd of zijn er complicaties, laat mij dit ook zo snel mogelijk weten. Zodat ik hiermee kan rekening houden in mijn agenda.

OPGELET !!!! Er wordt verwacht van de klant dat hij/zij binnen de 48u na de geboorte contact opneemt met Little Me Fotografie om de definitieve datum voor de Newborn Fotoshoot af te spreken. Neemt de klant geen contact binnen ten laatste 48u (2 dagen) na de geboorte dan, heeft Little Me Fotografie het recht om de fotoshoot te annuleren. Het reeds betaalde factuurbedrag kan in dat geval niet teruggevorderd worden. Dit geld zowel voor baby's die te vroeg, die op tijd of die te laat geboren worden.

Is het mogelijk dat de Newborn samen op de foto gaat met zijn/haar broertje en of zusje?

Afhankelijk van welke Newbornshoot je kiest is dit wel of niet mogelijk.

Opgelet: Broertjes en/of zusjes kunnen niet tijdens de volledige Newborn Fotoshoot aanwezig blijven in de studio, het is belangrijk dat het tijdens de Newborn Fotoshoot rustig en stil is in de studio. Ze worden pas op het EINDE van de Newborn Shoot in de studio verwacht om samen met de baby op de foto te gaan.

Wat is de prijs voor een Newborn Fotoshoot?

Er zijn verschillende Newborn Fotoshoots waaruit je een keuze kan maken. Wens je meer gedetailleerde info, vul dan het contactformulier in.

Hoelang duurt een Newborn Fotoshoot.

Ik neem steeds rustig de tijd voor het maken van de foto's. Ook de gekozen Fotoshoot zal mede de tijd bepalen. Het is best dat je de dag van de Fotoshoot geen andere activiteiten op uw agenda plaatst! Ik werk ook op het ritme van jullie baby, er wordt ook tijd gemaakt om zijn/haar voeding te geven, even te knuffelen als dat nodig zou zijn. Ook wanneer je borstvoeding geeft neemt het voeden van de baby meestal wat meer tijd in beslag. Ook zal de baby zijn/haar wakkere periodes hebben. Dit alles verklaart waarom een Newborn Fotoshoot veel tijd in beslag neemt. Bij de verschillende Newborn Fotoshoots staat de duur van de fotosessie. Hierbij is geen rekening gehouden met de tijd voor de baby te voeden, te wisselen van outfit, pauze, enz.

Wie mag de Newborn vergezellen naar de fotostudio?

Zoals jullie weten neemt een Newborn Fotoshoot veel tijd in beslag. Daarom stel ik voor dat enkel de ouders de Newborn vergezellen naar de studio. Sommige papa's hebben niet altijd het geduld om de volledige fotoshoot aanwezig te zijn :-) & is er ook de mogelijkheid om meter, tante of zus mee te brengen naar de studio (max. 2 volwassenen). Het is ook belangrijk dat het tijdens de Newborn Fotoshoot rustig is in de studio.

Wanneer een Babyshoot?

Bij voorkeur als de baby zelfstandig kan zitten. Ook vroeger is mogelijk als je dat wenst.

Wanneer kan ik een afspraak maken voor een baby shoot?

Gelieve tijdig te reserveren.

Hoe kan ik mijn fotoshoot reserveren?

Je kan hiervoor het reservatieformulier gebruiken.
Ik zal u nadien zo snel mogelijk contacteren. Reservatie is pas definitief na ontvangst van de betaling. Dit kan een voorschotbedrag zijn of de volledige som (afhankelijk van hoelang op voorhand de fotoshoot werd geboekt). Pas na ontvangst van de betaling reserveer ik voor jullie een plaatsje in mijn agenda.

Wanneer gaat de fotoshoot door?

De fotoshoots vinden plaats in overleg met Little Me Fotografie op een doordeweekse dag tussen 9u & 17u in de fotostudio van Little Me Fotografie. Newborn Fotoshoots worden enkel gestart in de voormiddag rond 9u30 -10u.
Enkel een Cake Smash Fotoshoot kan soms gereserveerd worden op een zaterdagvoormiddag. Deze plaatsen zijn wel beperkt.

Hoelang duurt de fotoshoot?

Deze info kan je vinden op de website en is verschillend naargelang het type fotoshoot.

Wat na de fotoshoot?

Na jullie fotoshoot ontvang je binnen X aantal weken een link naar jullie online privé galerij met de bewerkte foto's. Uit deze foto's kunnen jullie een keuze maken. Ook ontvang je een link om een 1ste digitaal voorbeeld te kunnen bekijken van jullie album alvorens dit in bestelling gaat. Het album wijzigen is dus mogelijk.
Van zodra ik jullie goedkeuring heb ontvangen voor het album krijgen jullie dezelfde foto's uit het album als een digitaal bestand en als een mediabestand (foto met logo). Deze kan je dan downloaden via de online privé galerij.
Je hebt ook de mogelijkheid om extra foto's en extra spreads (linker + rechterpagina) toe te voegen aan jullie album. Ook de extra foto's ontvang je als een digitaal bestand.

Krijg ik alle foto's te zien?

Ik maak meerdere foto's tijdens de fotoshoot maar, nadien maak ik als fotografe zelf een selectie uit de genomen foto's. De geselecteerde foto's door mij worden uiteindelijk bewerkt. De overige foto's kan je als klant niet inkijken of kopen. Jullie kunnen erop vertrouwen dat ik de allermooiste foto's zal selecteren voor jullie galerij. Mijn werkwijze is altijd dezelfde. Kijk zeker naar mijn portfolio !!!

Help . . . ziek !

Je kan uiteraard in geval van ziekte altijd je afspraak verplaatsen. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen. Het heeft echter geen nut om met waterige oogjes op de foto te staan.

newborn shoot - baby shoot - zwangerschapsshoot - cake smash - Little Me Fotografie - oost vlaanderen